Om oss

AGI Publishing House grundades 1969 och är idag en ledande aktör i Sverige när det kommer till nyheter och information inom skyltproduktion och den grafiska branschen. Under AGI ger vi bland annat ut tidningen Sign&Print i Sverige och Norge som täcker det senaste inom printing; från design till distribution. Vi täcker affärsmässiga och teknologiska aspekter av utvecklingen i denna ständigt föränderliga industri.

Sign, Print & Pack och Sign&Print Scandinavia är våra populära mässor som samlar den grafiska branschen runt om i Skandinavien. Här kan besökare ta del av de senaste nyheterna, lyssna på kunskapsgivande seminarier och mycket mer. Under mässdagarna samlas tusentals yrkesverksamma, studenter som är på väg in i branschen och de som bara är väldigt intresserade av den grafiska världen, vi blir mötesplatsen för dem alla.


Detta året genomförs det som skulle varit Sign&Print Scandinavia digitalt och blir Sign&Print Connect. Du behöver inte missa mässan och gå miste om något, för vi har åter samlat allt smidigt och lättillgängligt för dig, men denna gången tar du del av mässan via din dator, tablet eller mobil. Nytt för i år är bland annat att du kan boka in tid med en produktexpert och se maskiner från hela världen som tidigare inte varit möjligt på samma sätt. Fler möjligheter och nyheter kommer presenteras under mässdagarna. Vi ser fram emot ditt besök den 9–11 februari.